De FPVE & Prestatie eis generator

Kunt u het zich voorstellen een functioneel programma van eisen inclusief  de bijbehorende prestatie eisen in minder dan 5 klikken.  Het kan nu met deze generator. U kunt de afgesproken kwaliteit gedurende de gehele exploitatie fase met enkele muisklikken in beeld brengen en contracteren.  


Per klik;

  1. Bepaal de scoop;
  2. Bepaal het bouwdeel;
  3. Bepaal de kwalitatieve uitgangspunten per subthema;
  4. Pas de eventuele wenskwaliteit aan, klaar !


De prestatie-eis generator legt de gewenste prestaties per periode vast. De eventuele degeneratie kan door middel van de genormeerde klasse indeling worden vormgegeven. Hiermee kunt u in elke fase nauwkeurig sturing geven aan de wens kwaliteit die u uiteindelijk kunt contracteren en als onderlegger van het plan-kwaliteitsbeheersing kunt gebruiken. Prestatie-eis generator

Wereldstad heeft een super simpele tool ontwikkelt waarmee u in enkele minuten en stappen de juiste prestatie eisen per bouwdeel kunt formuleren. Deze tool versneld dit proces met 90%.

Hoe werkt het?

U bepaalt de scoop van het project en klikt eenvoudig de bouwdelen aan u bepaalt op welke kwalitatieve uitgangspunten de prestatie eisen betrekking hebben en zo binnen een paar klikken heeft u een set prestatie eisen voor u project.

Inrichten kwaliteit management

Met de generator richt u eenvoudig de gehele kwaliteit voor elk project of zelfs voor de gehele portefeuille in. De generator is gebaseerd op kwaliteit in balans (KIB) een instrument gebaseerd op de NEN 2667  uitgebreid met normen i.r.t. woonkwaliteit.