Laatste nieuws


Afgelopen donderdag heeft het expertteam van twaalf corporaties en drie VGO bedrijven opnieuw de Aedes TCO Tool van Wereldstad Procesversnellers beoordeeld en beantwoordt met een applaus.

Nu breekt de testfase aan zodat op 3 juni de Aedes TCO Tool foutloos gelanceerd kan worden!

‘Een investering is niets waard zonder een TCO’

 

Aedes interviewde de directeur-eigenaar van Wereldstad, Hank Herfkens over de Aedes TCO Tool

Binnenkort: de @Aedes TCO-tool van @Wereldstad (de procesversnellers)

 

Kijkt u wel eens naar de totale kosten van het bezit van uw #woningcorporatie op de lange termijn? Van aanschaf tot exploitatie? Bij een Total Cost of Ownership (#TCO)-benadering doet u dat. Afdelingen werken hierbij samen om de totale kosten van het bezit te verminderen. Niet door te sturen op de laagste prijs, maar door het creëren van inzicht en het nemen van #strategische beslissingen. Wereldstad levert diverse varianten studies voor Hagemans vastgoedonderhoud.

Wereldstad levert programma planmatig onderhoud voor Portaal.

Prestatie metingen, op basis van gekwalificeerde inspecties, aantoonbaarheid is essentieel

Wereldstad gaat het TCO model voor Aedes leveren waardoor het gratis beschikbaar wordt gesteld aan alle aangesloten corporaties, beschikbaar vanaf 1 april 2021. Wereldstad levert diverse variantstudies uitgedrukt in realistische scenario's voor diverse woning corporaties. De life cycle overzichten leveren het juiste inzicht. Wereldstad helpt een basis school bouwen voor de Stichting Mariëtte's Child Care

Namens de stichting ontzettend bedankt voor jullie bijdrage. Het wordt zeker goed besteed. Ik hou jullie persoonlijk op de hoogte van de vorderingen. 

De afgelopen weken zijn we gestart met het uitzetten van het schoolgebouw, ontgraven van de fundering en het storten van de fundering. Dit is nu gereed, zie foto's. De komende weken zal de begane grondvloer gerealiseerd worden, betonstaal vlechten, bekisten en storten. 

 

http://mchildcare.nlWorkshops Wereldstad projectversnellers: ervaar hoe complex-kaarten en scenario’s helpen bij integrale ontwikkeling en onderhoud van sociaal vastgoed

Wereldstad  organiseert ook in 2021 weer workshops voor vastgoedonderhoudsbedrijven  en corporaties. In deze bijeenkomsten van een dagdeel laten we zien hoe we in 3 stappen en aan de hand van verschillende scenario’s per complex bijdragen aan integrale ontwikkeling van sociaal vastgoed. Na afloop van de workshop kunt u kennis maken met onze adviseurs.

 

03 april              11.00 - 15.00 uur              Rotterdam
08 mei                11:00 - 15:00 uur              Nijmegen

12 juni                11:00 - 15:00 uur              Huizen
10 juli                  11.00 - 15.00 uur             Rotterdam

11 september  11:00 - 15:00  uur            Nijmegen

09 oktober        11.00 - 15.00 uur             Eindhoven

13 november   11:00 - 15:00 uur             Rotterdam

11 december   11:00 - 15:00 uur              Almere

 

Deelname aan de workshops is € 175,00 per persoon met een minimaal 8 aanmeldingen gaat de workshop door. Dit is inclusief een lunch.

 

 

* Deze workshops hebben al plaatsgevonden. Hou onze pagina in de gaten voor het actuele aanbod.