Opleidingen & Trainingen


Wereldstad heeft de TCO tool voor Aedes gemaakt. Al meer dan 10 jaar noemen wij ons specialisten op het gebeid van Levensduur denken en wie kan het beter vertellen dan de makers zelf. Wij geven dan ook trainingen "levensduur denken" 

hierbij worden de termen TCO en LCC in de juiste context geplaatst en bent u na het volgen van de training in staat om met behulp van de Aedes TCO tool zelfstandig de LCC (technische-levensduurkosten) en de TCO (economische levensduur kosten) te bepalen. De training  neemt 1 dagdeel in beslag en kost  €  495,00 excl. btw. 

De groepsgrote is maximaal  14 personen en wordt gegeven via teams.   De aanmelding is per inschrijving en bij voldoende aanmeldingen ontvangt u bericht over de datum en nadat u betaald hebt ontvangt u de link.  aanmelden via; hank@wereldstad-vgz.nl 

De volgende data zijn voor jou gereserveerd;

  • Vrijdag 4    juni 09:00 - 12:00 uur.            nog 14 plaatsen.
  • Vrijdag 11 juni 09:00 - 12:00 uur.            nog 14 plaatsen.
  • Vrijdag 18 juni 09:00 - 12:00 uur.            nog 14 plaatsen.

De prijzen van de Aedes TCOtool zijn op dit moment nog niet bekent. (Let op de Aedes TCOtool is auteursrechtelijk beschermd en is daarom voor een gebruiker en wordt met een ondertekende  licentieovereenkomst beschermd).Onze trainingen worden verzorgd door DE RGS-COACH.

De trainingen zijn gericht op kennis & organisatie ontwikkeling op cultuur & gedrag op techniek & praktijk.

Alle trainingen, workshops en programma's worden op maat gemaakt en voorzien van een projectvoorstel op basis van 1 of 2 intakegesprekken (De trainingen maximaal 14 personen of specifiek voor een project). U kunt kiezen voor een totale opleiding, middenkader , uitvoerders of een specifiek onderdeel.

 

Wij zijn geautoriseerd om de OnderhoudNL certificaten te mogen afgeven, deze zijn nodig voor het VGO-keur.